BettingInfos – портал за спортни залози и най-добрата дестинация за прогнози и новини

Нашата мисия е да предоставим на феновете на спортните залагания най-изчерпателния и информативен сайт за прогнози за спортни залози. Ние предлагаме най-доброто решение, за да поддържате спортните ентусиасти в течение и близо до действието. Bettinginfos е не само портал за футбол, но и портал на живо с актуализации от минута до минута, предназначени да задоволят всички ваши ежедневни нужди.

От създаването си през 2006 г. уебсайтът е посветен на своите читатели с намерението да предоставя висококачествена и ценна информация. В продължение на много години той успява успешно да се окаже полезен и да донесе удовлетворение на хиляди спортни последователи по целия свят.

Bettinginfos винаги ще се стреми да предостави възможно най-добрата услуга, когато става въпрос за спорт, залагания, оферти за залагания и онлайн букмейкъри. Той е достъпен на всяко устройство по всяко време и навсякъде.

Най-новите спортни новини, заглавия и истории всеки ден

Bettinginfos се опитва да отразява спорта както на терена, така и извън него в своя раздел с новини. Сайтът не само създава собствено новинарско съдържание, но също така включва новини от хиляди медии, със статии от най-известните списания, вестници и новини сайтове онлайн. Спортните новини в Bettinginfos се допълват с прегледи на мачове и прегледи на мачове и медийни акценти. Всичко това се актуализира денонощно, осигурявайки безупречна доставка на най-новите заглавия, извънредни новини и водещи истории за любимия ви отбор или играч.

Светът на спорта винаги е динамичен и винаги има нови актуализации на различни новинарски секции на сайта, Bettinginfos предоставя първокласно подобрение на изживяването чрез персонализиране. Спортните фенове могат да получават сигнали по теми от интерес като отбори, лиги, играчи и букмейкъри.

Bettinginfos Cashback Contest – повече от 100 евро всеки месец!

Bettinginfos Tipster Competition ви дава шанс да печелите фантастичен кешбек всеки месец. За да можете да спечелите една от наградите за връщане на пари, трябва да се регистрирате чрез връзка към банер от акаунта на нашите спонсори.

Важни промени от 01.03.2022 г.:
1. Всички цени ще бъдат платени в брой директно във вашия акаунт в Skrill!
2. За да се класирате за награда, трябва да имате поне 1 месечен залог и акаунт, отворен чрез прегледи на спонсори.