Прогнози

Италия – Испания

Сряда вечер в Милано ще се изправят един срещу друг националните тимове на Италия и Испания. Те ще спорят за място на финалния плейоф от турнира Лига на нациите. Победителят от срещата ще се изправи срещу Белгия или Франция, които се ще се сблъскат в четвъртък в Торино на „Алианц Стейдиъм“. Преди точно три месеца Испания и Италия отново бяха на полуфинал, но на Европейското първенство. Те не можаха да определят победител в редовното време, което завърши 1:1. Късмета при дузпите бе на страната на италианците, които по-късно отново от дузпи победиха Англия и вдигнаха трофея.

Последните двубои за предстоящите опоненти бяха от квалификациите за Световното първенство. През миналия месец Италия записа два хикса и завърши мачовете с разгрома победа 5:0 над Литва. Испания поднови квалификациите за големия форум с поражение в гостуването си на Швеция, който ги надигра с 2:1. След това за испанците последваха две поредни победи без да допуснат гол. Те бяха с 4:0 в Испания над Грузия и 0:2 над Косово.

Италианците показаха страхотен футбол на изминалия голям форум, който ги изведе до титлата. Сега те излизат отново във важен двубой, който очакваме да спечелят.

Тази среща ще се играе на 06.10.2021 г. от 21:45 часа.