Betting Tips

Прогноза за Пескара – Козенца

Пескара посреща Козенца в мач от 22-ия кръг на италианската Серия Б. Срещата е днес от 22.00 часа на ст. “Адриатико” в едноименния град, а преди нея домакините са 12-и в класирането с 29 т., докато гостите са в зоната на изпадащите. Те са 18-и с 21 т.

Пескара не е от силните домакини, като за 11 мача е с по три победи и загуби и пет равенства. В последните шест мача играчите на Никола Легроталие са с по две победи, равни и загуби при голова разлика 6:5. У дома тимът загуби последната си среща – 1:2 от Салернитана, а предните четири двубоя неизменно завършваше наравно.

Навън Козенца има две победи и четири равенства този сезон. Тимът Пиеро Браглия е в криза, като загуби последните си три мача, в които вкара едва един гол и получи четири. Преди тях Козенца записа две победи, а в тези пет мача с е голова разлика е 6:7.

Двата тима са се срещали само три пъти, в които Пескара печели с 2:1 навън, а другите срещи на разменено гостуване завършват без победител – 1:1. Пескара обаче вкарва гол в 2/3 от мачовете си, а със слабата атака на днешния съперник трудно ще загуби. Смело може да се заложи на твърда единица, защото при победа, клубът на Легроталие до голяма степен ще се спаси, а също така ще влезе в местата, даващи право на участие в плейофите за влизане в елита. Преди този мач Пескара е на 2 точки под тази линия. За по-сигурно може да се заложи на 1Х, но коефициентът не е висок. Може да се пробва и за под 2,5 гола, защото Козенца губи последните си три мача именно с по един гол разлика. А Пескара не е вкарвал само в две от 11-е си домакинства този сезон.

Leave a Reply

Best Offers