Betting Tips

Прогноза за Милан – Торино

Милан е домакин на Торино в мач от 24-ия кръг на Серия А. Срещата е днес от 21.45 часа на ст. „Джузепе Меаца“, а преди нея домакините са 11-и в класирането с 32 т., докато гостите са 14-и с 27.

В този мач „росонерите“ най-накрая ще намерят верния победен ритъм. Треньорът Стефано Пиоли ще е без контузените Лукас Биглия и Лео Дуарте, но на терена ще излезе същият състав, който загуби от Интер (2:4) в предния кръг. В тази среща Милан играха прекрасно първото полувреме, но второто бяха смачкани. Сега пак ще се разчита на Златан Ибрахимович, Хакан Чахланоглу, както и на намиращия се в перфектна форма Анте Ребич. Милан има едва три победи и пет равенства в 11 домакинства този сезон, а последните шест мача във всички турнири е с две победи, три хикса и загубата от Интер. В средата на миналата седмица Милан завърши 1:1 с Ювентус за Купата на Италия, като „Старата госпожа“ се добра до гола в Милано след дузпа, реализирана от Кристиано Роналдо в добавеното време. У дома Милан за последно надви Торино за купата, но след продължения, като в редовното време двата тима си вкараха по два гола.

Треньорът на „биковете“ Морено Лонго ще е само без наказания Армандо Ицо, но схемата на игра остава 3-4-3, като напред ще се разчита най-много на Андреа Белоти.

Торо обаче е в голяма криза, като загуби последните си пет мача, а преди това у дома тимът се справи с Болоня (1:0), а общата голова разлика е стряскащото 4:20.

Като изключим последния мач, предните два на „Меаца“ са завършили без вкаран гол между тези съперници. Торо пък е спечелил другите два, но те бяха у дома. Двата тима обаче са си разменили девет гола в последните две срещи, така че и сега се очаква голово шоу.

Може да се заложи за победа на домакините, както и да бъдат вкарани над 2,5 гола.

Best Offers