Betting Tips

Прогноза за Оксфорд – Уимбълдън

Оксфорд е домакин на Уимбълдън в двубой от Лига 1 на Англия. Срещата е във вторник от 21.45 часа на “Касам Стейдиъм”, като е местно дерби, защото разстоянието между двата тима е 80 км. Преди мача домакините са 11-и в класирането с 45 точки, а гостите са 20-и с 30 т.

Оксфорд е суперфаворит, след като има осем победи и три хикса от 14 гостувания този сезон. Тимът обаче е в криза, като последните четири мача е без победа, като е само с две равенства. Преди това Осфорд има по една победа и хикс, а общата голова разлика е 6:10. Сега мениджърът Карл Робинсън няма кадрови проблеми, като единствено под въпрос е Антъни Форд, но атаката ще водят Мати Тейлър и Джеймс Хенри, които са с по 11 гола през кампанията. Титуляр ще е и халфът Тарик Фосу, който е с 10 гола и няма пропуснат мач.

Уимбълдън е точно над спасителната линия, като първият под нея Транмиър е със 7 точки по-малко. До края на сезона обаче остават още доста мачове, така че тимът още не се е спасил. Мениджърът Глин Ходжис ще е само без контузения Маркъс Фрос. А Квеси Апия ще настоява за титулярно място, след като през уикенда вкара за 2:2 при визитата на Родъръм. 

Уимбълдън също е в криза, като последните пет мача няма победа, а две равенства и три хикса. В тях общо момчетата на Ходжис вкараха шест гола и получиха осем. Уимбълдън би за последно Питърбъро (1:0), но като цяло тимът трудно вкарва гол.

Уимбълдън е спечелил три от последните шест мача с Оксфорд, който е с два успеха. На “Касам Стейдиъм” е с победа и хикс в последните два мача.

Сега обаче негативната им серия ще спре и играчите на Робинсън ще се върнат на победния път, след като още имат шансове да се доберат до плейофите. В момента Оксфорд е на 8 точки под плейофите, а успех ща даде допълнително самочувствие. Смятам, че победата няма да се изплъзне от домакините.

Best Offers