Betting Tips

Прогноза за Сампдория – Верона

Сампдория посреща Верона в мач от 26-ия кръг на Серия А, който е в понеделник от 21.45 часа на ст. „Луиджи Ферарис“. Преди него домакините са 17-и в класирането с 23 т., докато гостите са осми с 35. И двата тима нямаха мачове предния кръг, след като бяха отложени заради коронавируса, който се опитва да обхваща Северна Италия. Срещата ще е двуостра, защото всеки се нуждае от точки. Самп се бори да се спаси, като е на точка над спасителната линия, но и мач повече от Дженоа. Тимът на Клаудио Раниери обаче лъкатуши, след като последните шест кръга е само с две победи, като е записал още три загуби и едно равенство при 12:16 голова разлика. Тимът участва често в резултатни двубой, като последните три от тях са над 3,5 гола. Раниери ще е без контузените Алекс Ферари, Мортен Торсби и Карол Линети, които са контузени, а наказани са Гастон Рамирес и Никола Муру. Атаката ще води легендата Фабио Куалярела, за когото това ще е мач №460 в шампионата. Също новият Мая Йошида може да изиграе първия си мач за Самп.

В същото време Верона води битка за Лига Европа, като в момента е на 4 точки от зоната, където в момента е Наполи.

Футболистите на Иван Юрич са само с две победи и четири хикса в последните си шест изяви, но един от успехите е 2:1 над шампиона Ювентус. Общата голова разлика в тези мачове е 7:4. Тимът реално е в серия от девет мача без загуба, като последната такава е от началото на декември – 2:3 от Аталанта. Верона обаче е само с три успеха и два хикса от 12 гостувания, докато Сампдория е с три победи и четири равенства в 13 домакинства. В Геноа Юрич ще е без наказания Мигел Велосо и контузените Марко Фараони и Фабио Борини.

В последните шест мача между двата тима Самп е с три победи и две загуби. На „Ферарис“ домакините са с два успеха и загуба в последните три мача с Верона.

Прогнозата ми е гол/гол, като може да се пробва и за над 2,5 попадения.

Best Offers