Betting Tips

Прогноза за ФКСБ – Академика Клинчени

ФКСБ приема аутсайдера Академика Клинчени в мач от 24-ия кръг на румънската Лига 1. Срещата е в понеделник от 20.00 часа българско време на “Национал Арена” в Букурещ, а преди нея столичани са втори в класирането с 42 т., докато гостите са предпоследни с 20 т.

Наследникът на гранда Стяуа ще търси изразителен успех, защото ще се доближи до 3 т. от лидера Клуж, който направи грешна стъпка – 0:0 при визитата на Газ Метан. Играчите на Бодан Винтила са в подем, след като миналата седмица биха като гост Волунтари (2:1) на българския вратар Божидар Митрев, с което до известна степен се реваншираха за загубата предния кръг именно от Клуж (0:1). В първенството ФКСБ спечели и предните четири мача, а в шестте общо е вкарал 10 гола, като е получил едва три. У дома столичани взеха последните си два двубоя, в които не допуснаха попадение. Тимът показва, че се възражда, след като стартира доста трудно, но вече е с девет победи в единадесет мача. Това ще е 12-о домакинство за ФКСБ, който има само пет успеха и два хикса пред собствена публика, но това се дължи на трудния старт.

Академика Клинчени определено излиза като пълен аутсайдер срещу обичайния кандидат шампион. Тимът е без победа от началото на декември (5:2 над Киндия Търговище), а от тогава е наредил три загуби и два хикса при голова 9:13. Пет от тези попадения обаче са именно срещу Киндия.

Академика загуби последните си две гостувания, в които вкара един гол и получи седем. Общо навън Академика е само с 2 победи и 3 равенства в последните 10 мача.

Двата тима са играли само веднъж, като ФКСБ побеждава с 3:0 в края на август.

ФКСБ е сигурен победител, като може да се заложи столичани да вкарат гол и двете полувремена. Добър е и коефициентът за над 2,5 попадения, тъй като последните мачове грандът вкарва поне по два гола и сега няма да е по-различно.

Best Offers